Je wordt bedankt! – Pensioenverhalen van Babel, Boenin, Toergenjev en Tsjechov

Heeft u altijd al de Russen willen lezen, maar bent u afgeschrikt door die o zo mooie maar hermetische deeltjes van de Russische Bibliotheek? Bent u benieuwd naar het werk van Tsjechov, Babel en Toergenjev, maar weet u door alle Verzamelde Werken niet bij welk verhaal u moet beginnen? Dan is er nu het ideale boek voor u: Je wordt bedankt!, met pensioenverhalen door de Russische grootmeesters. Pensioen, zegt u, dat heb ik nog lang niet. Daarom juist. Wacht niet tot uw pensioen voor u de Russen leest; wie weet hoe lang dat nog duurt? Lees ze nu. Tien prachtige verhalen voor tien euro, u heeft vast nog wel een collega die binnenkort met pensioen gaat. Zeg het met literatuur: Je wordt bedankt!

Van Oorschot, 2017
Vertaald uit het Russisch door Tom Eekman, Margriet Berg, Marja Wiebes, Froukje Slofstra, Wils Huisman en Aai Prins
120 pagina’s

Facebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply