Clemens Kok – Langs het ijs

Voor alle mensen die afgelopen zomer hebben genoten van het zeilspektakel Sail Amsterdam, is er een ideaal boek om nog even in de sfeer van tall ships en verre reizen te verblijven: Langs het ijs. Zeezeiler en schrijver Clemens Kok voer mee aan boord van de driemaster Europa en maakte een bijzondere reis van Vuurland naar Antarctica, om via de ijsgrens weer uit te komen bij de afgelegen eilanden in de Zuidelijke Oceaan. Het boek staat vol met prachtige foto’s en handige tips over hoe het is om op een echt tall ship mee te varen als bemanningslid. Langs het ijs is natuurlijk leuk om cadeau te geven aan een zeilvriend of familielid, maar misschien nog wel het leukst om stiekem zelf bij weg te dromen bij de open haard.

Hollandia, 2015
144 pagina’s

Facebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply